Check hier alle The Game Awards 2023 content

Nieuws op je PlayStation 3

Heb je de laatste ontwikkelingen niet gevolgd bij het NOS journaal? Dan kijk je het toch nog even op je PlayStation 3! De NOS is zo aardig geweest om een widget te maken voor deze console, op deze manier kun je straks het laatste nieuws gewoon lui vanaf je bank checken wanneer jij dat wilt.

Ook wil de NOS nieuws implementeren in games, waaronder naar eigen zeggen in de nieuwe game van Guerilla Games. Ja je leest het goed, een nieuwe game uit de stal van de Killzone 2 makers. Zou het om een sequel gaan van Killzone 2? Wie zal het zeggen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?