Nieuws over Duke Nukem Trilogy

Geplaatst: 21 juli 2008 21:43
Aangepast: 1 juni 2018 13:51
-

Vandaag liet Terry Nagy, CEO van Apogee Software, ons weten dat we in de zomer van 2009 drie verschillende games van Duke Nukem kunnen verwachten. De drie games, Critical Mass, Chain Reaction en Proving Ground, spelen zich af in verschillende tijdzones.

Critical Mass speelt zich af in de toekomst, waar je met futurischtische wapens kan knallen. Chain Reaction richt zich op het heden en zal Proving Ground zich ten tijde van de Tweede Wereldoorlog afspelen met de wapens uit die tijd natuurlijk.

De drie games komen kort na elkaar uit en zullen ook één verhaallijn hebben. De games voor de Nintendo DS richt zich op de 12 plussers. Naast de Nintendo DS versies komen de games ook uit op de PSP en zullen deze zich op de 18 plussers richten.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer