Check hier alle The Game Awards 2023 content

Nieuwste cijfers Famitsu bekend

Famitsu is het bekendste en meest gerespecteerde gamesblad van Japan. Elke week komen er nieuwe reviews uit die wereldwijd bekend worden.

Deze week zijn de cijfers ook weer bekend die Famitsu heeft gegeven. Check de complete lijst met beoordelingen hieronder. We kunnen onder andere zien dat Kingdom Hearts: Birth by Sleep een heel goed cijfer krijgt en Batman: Arkham Asylum wordt nu pas beoordeeld, terwijl de game al sinds juni uit is.

Kingdom Hearts: Birth by Sleep (PSP, Square Enix): 10 / 9 / 9 / 9 - (37/40)
Last Window: Mayonaka no Yakusoku (NDS, Nintendo): 9 / 8 / 8 / 7 - (32/40)
Batman: Arkham Asylum (PS3/Xbox 360, Square Enix): 10 / 8 / 8 / 8 - (34/40)
Operation Flashpoint: Dragon Rising (PS3/Xbox 360, Codemasters): 7 / 7 / 7 / 7 - (28/40)
Resident Evil: The Darkside Chronicles (Wii, Capcom): 8 / 7 / 7 / 7 - (29/40)
Kentoushi: Gladiator Begins (PSP, Acquire): 8 / 8 / 7 / 8 - (31/40)

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?