Assassin's Creed

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 16 november 2007
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Nieuwste patch Assasins creed verwijdert DX10.1

Ubisoft heeft bekendgemaakt dat er een patch aankomt voor Assasins Creed. Naast een aantal bugs wordt vreemd genoeg ook de ondersteuning voor DX10.1 uit het spel gemikt.

Ubisoft claimt dat de implementatie van DX10.1 niet helemaal lekker zou zitten, waardoor er een zogenaamde `rendering pass` zou worden overgeslagen, en de in-game beeldkwaliteit vermindert zou worden. Vreemd genoeg heeft niemand nog de slechte graphics opgemerkt. Wat wel te merken viel is een snelheidswinst van 20% voor mensen die de game op ATI kaarten (HD3850 / HD3870) draaien.

Op het moment van schrijven heeft ATI als enigste ondersteuning voor DX10.1, in tegenstelling tot nVidia die al een behoorlijke tijd de videokaarten markt domineert.
Er word al geopperd dat het een vies spelletje van nVidia is om ATI niet het privilege te geven de game het beste te kunnen draaien.

De tijd zal het antwoord geven.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?