Nintendo 3DS onder de 7 nog even niet

Volgens Nintendo is het niet raadzaam om kinderen onder de 7 jaar te lang te laten spelen met de Nintendo 3DS.

Reggie Fils-Aime van Nintendo Amerika verklaart dat Nintendo geen risico wil nemen met kinderen onder deze leeftijd. Er blijken klachten te zijn dat te lang spelen kan resulteren in hoofdpijn en/of misselijkheid. Dit omdat de ogen van kinderen onder deze leeftijd nog niet volgroeid zijn waardoor het niet verstandig is ze bloot te stellen aan 3D-afbeeldingen.

In de film-industrie komen dit soort berichten wel vaker voor. Ook bij het bekijken van 3D-films wordt gewaarschuwd voor het gevaar van schade aan ogen bij kleine kinderen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?