Nintendo belooft een betere E3

Vorig jaar was de E3 voor Nintendo geen groot succes, maar Reggie Fils-Aime, Nintendo's president van Amerika, beloofd dat de E3 van dit jaar stukken beter wordt in vergelijking met vorig jaar.

Hij wil namelijk beter werk afleveren, omdat er door Nintendo zelf en hardcore gamers altijd veel wordt verwacht van Nintendo. Op 2 juni vindt de E3 plaats in Los Angeles en dan zullen we weten of dit ook daadwerkelijk is gelukt.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?