Nintendo DS verslaat GBA

Tot op de dag van vandaag stond de Gameboy Advance aan top als meest succesvolle Handheld van Amerika. december heeft er echter voor gezorgd dat de Gameboy Advance is verslagen.

De DS deed het namelijk zo goed in december dat de handheld nu op een totaal van 38,8 miljoen verkochte exemplaren komt. De DS heeft nu dus al zijn voorgangers weten te verslaan en staat nu op nummer één in Amerika.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?