Nintendo DSi komt in april

Nintendo komt binnenkort met de meest dunne en lichte telg uit de Nintendo DS-serie, onder de naam Nintendo DSi. De nieuwe handheld zal te koop zijn in de kleuren zwart en wit en zit boordevol functies die nieuwe gamers maar ook gamers die al een DS bezitten moeten aantrekken.

Een aantal andere features van deze nieuwe parel van Nintendo: bewegingsgevoelige camera's, 12% dunner dan de DS Lite, een groot en helder scherm van 3.25 inch en een ontwerp waarmee het mogelijk is alle DS-games die al uit zijn op dit moment gewoon te spelen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?