Nintendo DSi laat zich zien

Binnenkort kunnen we aan de slag met de Nintendo DSi, de nieuwe versie van de handheld van Nintendo. Met de DSi komen een aantal nieuwe features, waaronder bewegingsgevoelige camera's. Daarnaast is de DSi 12% dunner dan de DS Lite en heeft het een groot en helder scherm van 3.25 inch.

In de onderstaande video kun je meer zien over de functionaliteit van de Nintendo DSi. Ben je dus benieuwd wat het nieuwe hebbedingetje allemaal kan, druk dan vooral op de play knop en bekijk de mogelijkheden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?