Nintendo DSi vliegt de winkels uit

De Nintendo DSi's vliegen bijna letterlijk de winkels uit in het Verenigd Koninkrijk. Al binnen één week wist de DSi de PlayStation 3, PlayStation Portable, Nintendo DS en Xbox 360 te verslaan qua verkoopcijfers. De Nintendo Wii heeft het echter overleefd en staat nog steeds bovenaan de verkooplijst.

De Nintendo DSi zal zelfs, volgens GfK-ChartTrack's Chris Poole, de op drie na snelst verkopende console/handheld zijn in de geschiedenis van het Verenigd Koninkrijk. Of de verkoop zo door blijft gaan is nog maar de vraag, maar Nintendo is in ieder geval erg blij met de verkoopcijfers.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?