Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Nintendo geeft cadeautjes

Nintendo gaat Wii bezitters aansporen om anderen te helpen op WiiWare te komen. Hiervoor krijgen ze 500 Wii Points cadeau, wat gelijk staat aan 5 euro of de prijs van een NES game uit de Virtual Console. Als benoeming krijgen ze de titel Connection Ambassador Promotion.

Help je 10 mensen om op WiiWare te komen, dan geeft Nintendo je de titel Connection Master Gold. Ook krijg je dan gratis toegang tot alle first-party NES games.

Wie het nog bonter maakt en zelfs 20 mensen op WiiWare helpt krijgt de eretitel Connection Master Platinum, voor 100 euro aan Wii Points en gratis toegang tot alle NES, SNES en Nintendo 64 games van Nintendo. Is dat mooi, of mooi?

De actie gaat in oktober van start.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?