Nintendo nog steeds niet milieuvriendelijk

In de nieuwste test van de Greenpeace's Environmental Standard van vorige maand blijkt dat Nintendo een score heeft behaald van 0.8 op een schaal van 1 tot 10. Ook Microsoft kan met een 2.7 niet echt tevreden zijn. Sony is de enige met een (relatief) goed resultaat, en behaalde een score van 5.5 uit 10.

Het moet overigens wel gezegd dat Nintendo vooruitgang boekt. In één van de tests uit 2007 scoorde de gigant namelijk een 0 uit 10, een uitermate bedroevend cijfer. De slechte scores van Nintendo komen vooral door een gebrek aan informatie. Greenpeace kan op de onderdelen waar ze geen informatie over krijgen niet anders dan een 0 geven, maar waarschijnlijk geeft Nintendo de informatie bewust niet prijs, omdat ze zelf ook wel weten dat ze niet milieuvriendelijk zijn.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?