Nintendo verlaagt Amerikaanse prijzen DSi/DSi XL

Nintendo heeft zojuist aangekondigd dat in Amerika de prijzen van de DSi en DSi XL omlaag gaan. De DSi wordt $ 149.99 en de DSi XL $ 169.99 vanaf 3 september. De DS Lite blijft dezelfde prijs.

Nu vraag jij je natuurlijk af waarom dit voor jou interessant is. Ten eerste: Waarschijnlijk worden ze hier dan ook goedkoper. Maar nog veel belangrijkere ten tweede: Op 29 september wordt de release-datum van de 3DS gepresenteerd en misschien wil Nintendo nog even die DSi's en DSi XL's verkopen. Ook maken ze zo ruimte voor een $ 199.99 prijs voor de 3DS, omdat deze dan niet gelijk is met de DSi XL.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?