Nintendo Wii weer boven de PlayStation 3

Eerder was al bekend geworden dat de Nintendo Wii verkoop in Japan sterk was gedaald. De verkopen waren zelfs met 69% geslonken. Wellicht kwam dit door de verkoop van de PlayStation 3, die toen qua verkoopaantallen boven de Nintendo Wii stond.

De PlayStation 3 is echter gedaald en de Nintendo Wii een plek gestegen. De Wii verkocht namelijk 16.000 stuks en er werden 14.000 PlayStation 3 consoles verkocht. Dit verschil is niet enorm groot, dus het is nog maar de vraag of de Wii boven de PlayStation 3 weet te blijven staan.

DSi - 40.000
PSP - 38.000
Wii - 16.000
PS3 - 14.000
360 - 8.900
DSL - 5.700
PS2 - 5.200

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?