No Man’s Sky Aquarius-update laat je vissen op de oceaan

-

Hello Games blijft de spelers van No Man’s Sky verwennen met toffe content. De nieuwste gratis update, Aquarius, voegt niet alleen de mogelijkheid toe om te vissen, maar introduceert ook de Exo-Skiff om lekker op de oceaan te dobberen.

In Aquarius kun je de diepten van de oceaan verkennen en allerlei vissen vangen die je bewaart op je Exo-Skiff. Daarnaast komt er een nieuwe Expedition die draait om wateractiviteiten en onderwater-customization. Een dikke bonus is de jetpack waarmee je supersnel door het water scheurt. Check hieronder de nieuwe trailer om er wat meer gevoel bij te krijgen:

No Man’s Sky kwam uit op 9 augustus 2016 en blijft, ruim 8 jaar naar dato, nog steeds vernieuwen. Hello Games is momenteel ook druk bezig met hun nieuwe project Light No Fire, wat hopelijk ook een leuk avontuur belooft.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot No Man's Sky

Ontwikkelaar:

Hello Games

Uitgever:

Hello Games

Release:

10 augustus 2016

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
NSW
VR
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord