No More Heroes 2 datum voor Europa

Het vervolg op deel één van No More Heroes is natuurlijk No More Heroes 2. Dit avontuur voor de Wii is net uitgekomen in Amerika en heeft een releasedatum gekregen voor Europa. De game zal namelijk beschikbaar zijn op 21 mei. No More Heroes 2: Desperate Struggle is een enorme hit in Japan en nu ook al in Amerika. We zijn benieuwd naar hoe de game het zal doen in Europa.

De game zal tevens een 18+ rating krijgen vanwege een ongecensureerde versie. Het lijkt er ook op dat alleen wij in Europa deze versie zullen krijgen. Toch weer een pluspuntje voor Europa, en een kleine goedmaker voor de latere release.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?