Nog een trailer van nieuwe Riddick

We hebben hier op Gameliner al veel laten zien van The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena. De game is een grafische upgrade van de originele Chronicles of Riddick inclusief nieuwe levels en een multiplayer-modus.

Vandaag is er een nieuwe trailer verschenen van deze game. Scroll naar beneden om hem te bekijken. Verwacht binnenkort een review van deze game. op Gameliner

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?