Check hier alle The Game Awards 2023 content

Nog meer Mario voor de Wii

Vanaf volgende week kunnen we de klassieker Super Mario Kart downloaden voor de Nintendo Wii. Deze SNES-game zal namelijk vanaf volgende week worden aangeboden in de Virtual Console voor 800 Wii points.

Dat is echter nog niet alles, want rond de kerst verschijnt er nog een Mario game in de Virtual Console. De Nintendo 64-game Super Smash Bros zal dan namelijk naar de Nintendo Wii komen. Wat deze game gaat kosten is echter nog onbekend.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?