Nog meer nieuwe gamefilms

EA wil zich, net als Capcom, de komende jaren meer gaan richten op het ontwikkelen van films. Naast de verfilming van The Sims kunnen we ons dus ook gaan verheugen op meerdere gamefilms. Het gaat onder andere om de verfilming van Mass Effect, Army of Two en Dante's Inferno.

Dante's Inferno zal door Dan Harris geschreven worden. Hij was ook medeverantwoordelijk voor het script van Superman Returns en X-Men 2. Op informatie rond de verfilming Mass Effect en Army of Two moeten nog even wachten.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?