Oddworld keert terug

Een poosje terug liet Stewart Gilray, Managing Director JAW, weten dat we sowieso in de toekomst meer van Oddworld zouden gaan horen en gelijk heeft die. Vandaag werd namelijk bekendgemaakt dat Oddworld: Strangers Wrath terug zal keren in HD. De remake zal dan ook exclusief voor het PlayStation Network zijn.

Natuurlijk zal de game behalve HD nog een aantal upgrades krijgen. Zo zal de game beter geluid krijgen en gedetailleerde karakters. Dat echter nog niet alles, want de game zal ook bonusmateriaal krijgen en PlayStation Move ondersteuning.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?