ODST heeft verband met Halo: Reach

Joseph Staten zei dat Halo 3: ODST connectie heeft met het vervolg op deze game: Halo: Reach. Deze laatste zal te verkrijgen zijn in de herfst van 2010

Het universum van Halo heeft al altijd inter-connectie gehad, maar toen we ODST aan het maken waren, hadden we de luxe om te weten welke game we de volgende keer gingen maken. Dus was het meer dan logisch voor ons om te verwijzen naar de nieuwe game.

Nu is het natuurlijk de vraag waar deze connectie te vinden zijn! Hebben jullie misschien al iets tegengekomen? Hopelijk komen we zo meer te weten over Halo: Reach.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?