Okami voor DS bevestigd

Na vele geruchten heeft Capcom eindelijk bevestigd dat er een vervolg van Okami in ontwikkeling is voor de Nintendo DS. Deze game zal echter pas volgend jaar in Japan verschijnen. Het zal dus nog wel even duren voordat de game ook in Euorpa beland.

Overigens liet Capcom ook nog weten dat Okami tijdens de Tokyo Game Show voor het eerst aan het publiek getoond zal worden. Later deze maand zullen we dus de eerste beelden van de game te zien krijgen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?