Ontdek jouw duistere kant in november

Capcom heeft vandaag de release datum voor Resident Evil: The Darkside Chronicles bekendgemaakt. De game, die exclusief voor de Nintendo Wii zal verschijnen, komt in Europa uit op vrijdag 27 november.

In The Darkside Chronicles ervaar je nogmaals de avonturen van Leon, Steve en Claire uit Resident Evil 2 en Resident Evil: Code Veronica, maar wel vanuit een geheel nieuw perspectief.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?