Ontslagronde bij Mortal Kombat ontwikkelaar NetherRealm

-

Er heeft helaas weer een nieuwe ontslagronde plaatsgevonden binnen de game-industrie. Deze keer bij Mortal Kombat-ontwikkelaar NetherRealm.

Het jaar 2024 gaat waarschijnlijk de boeken in als het jaar van de ontslagrondes binnen de game-industrie. Wat begon met de vele ontslagen bij de Embracer Group studios, is helaas ook overgeslagen naar onafhankelijke studio's zoals Ubisoft, Square Enix en nog veel meer. Nu zijn er ook medewerkers ontslagen bij NetherRealm. In een LinkedIn-post kondigt oud-werknemer Tony Lazzara aan dat het mobile team van de studio is opgeheven. Hoeveel medewerkers zijn ontslagen is nog niet officieel bekend, maar volgens Insider Gaming gaat het over minimaal vijftig werknemers.

Mortal Kombat 1 Peacemaker1

We hopen dat de ontslagen medewerkers van NetherRealm snel een nieuwe baan vinden.

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord