Ontwerp een wapen voor de nieuwe Ratchet and Clank

Ratchet and Clank Future: A Crack in Time is nog maar net aangekondigd of Sony en Insomniac komen nu al met een leuke actie. Je kunt namelijk je eigen wapen ontwerpen voor de game en mee doen aan de Ratchet & Clank Future Weapon Design Contest.

Je doet natuurlijk niet zomaar mee, want de winner krijgt een uitnodiging voor het San Diego Comic-Con evenement waar het winnende wapen zal worden vertoond.Alsof dat nog niet genoeg is, win je ook een levensgrote replica van jou eigen wapen en een ontmoeting met het ontwikkelingsteam.

Dit klinkt allemaal geweldig, maar er zit één groot minpunt aan. De contest geldt alleen voor mensen die leven in de Verenigde Staten. Mocht je toch de mogelijkheid hebben om een ontwerp op te sturen, dan kan dat tot 10 april via de officiële website.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?