Ontwikkelaar Braid bezig met nieuwe game

Jonathan Blow, de man achter de game Braid, heeft vandaag laten weten dat hij bezig is met een nieuwe 2D role playing game. Volgens Blow is er echter wel een kans dat de game heel anders zou kunnen uitpakken.

Braid was in elk geval het afgelopen jaar één van de toppers op Xbox Live Arcade, en zal daarnaast binnenkort op de PC verschijnen. Het nieuwe project klinkt in ieder geval veelbelovend, en hopelijk kan deze nieuwe game ook een topper worden.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?