Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Ontwikkelaar Cavia is niet meer

De game Nier zal de laatste game zijn waar ontwikkelaar Cavia aan mee heeft gewerkt. De ontwikkelaar stopt er namelijk mee. Dat ontwikkelaar Cavia ermee stopt wil echter nog niet zeggen dat Cavia geheel verdwijnt.

De ontwikkelaar zal namelijk gaan samensmelten met AQ Interactive. Voor de gene die niet zo bekend zijn met ontwikkelaar Cavia. Deze ontwikkelaar heeft ook onder ander meegewerkt aan games als Drakengard, Bullet Witch en Resident Evil: The Umbrella Chronicles.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?