Check hier alle The Game Awards 2023 content

Call of Juarez

  • Ontwikkelaar Techland
  • Eerste releasedatum 15 september 2006
  • Platformen Pc
  • Gameliner score -

Ontwikkelaar Techland nu uitgever van Call of Juarez-serie

De rechten om games uit de Call of Juarez-serie uit te brengen zijn nu in handen van Techland. De Poolse studio was al verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de games, maar deze werden voorheen uitgebracht door Ubisoft.

Om dit nieuws te vieren is het laatste deel uit de serie, Call of Juarez: Gunslinger, weer verkrijgbaar via Steam met 33% korting. Mogelijk worden de Call of Juarez-games opnieuw uitgebracht voor diverse platformen, maar daar is nu nog niets over bekend. De first-person shooters spelen zich af in het Wilde Westen, met als uitzondering Call of Juarez: The Cartel. Deze wijkt af van de setting en speelde zich af in de moderne tijd.

Naast de Call of Juarez-games is Techland bekend van de Dead Island-serie en het zeer succesvolle Dying Light.

BRON Techland

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?