Ontwikkelaars Blur blij met uitgever Activision

De ontwikkelaars van Blur hebben verteld dat ze erg blij zijn met hun uitgever Activision en de extra tijd die ze van hen hebben gekregen om de game nog beter te maken dat deze al was.

Een tijdje geleden was de game al zo goed als klaar, maar de ontwikkelaars waren toch niet helemaal tevreden met het eindresultaat en wilden nog wat extra tijd om alles zo goed mogelijk uit de verf te laten komen. Toen ze vervolgens op de stoep stonden bij Activision en om uitstel vroegen, deed de Amerikaanse gigant niet moeilijk.

We went to Activision and said: 'We don't think the game's up to our quality level.' It was totally shippable - it was OK - but we would've like to have had more time. They went, 'OK'... which was great

Hopelijk hebben de in totaal zes maanden extra ontwikkeltijd de game goed gedaan en hebben we er later dit jaar weer een toffe racegame bij.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?