Ontwikkeling remake Final Fantasy VII zal lang duren

De producer van de Final Fantasy serie, Yoshinori Kitase, heeft verteld dat het maken van een remake van Final Fantasy VII nogal wat tijd in beslag kan nemen. Volgens Kitase zal het tien keer zo lang duren als de tijd die nodig was om het origineel te maken, ervan uitgaande dat het niveau van de remake hetzelfde is als Final Fantasy XIII.

To make FFXIII at this level of quality, it took us 3 to 4 years. If we were to make FFVII in the same style of FFXIII, it would take 10 times as long, so it would be difficult to take it up immediately. However, we always keep in mind how often this is requested.

Toch is het niet onmogelijk dat de remake ooit zal verschijnen. Volgens de president van Square Enix, Yoichi Wada, zijn ze op het moment druk de mogelijkheden aan het onderzoeken. Zeg nooit nooit...

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?