Onze versie van Final Fantasy XIII is eindelijk klaar

Het heeft misschien even geduurd, maar de Europese/Amerikaanse versie van Final Fantasy XIII is eindelijk klaar om geproduceerd te worden. Dat betekend dat we naar alle waarschijnlijkheid gewoon in maart met de game aan de slag kunnen gaan.

Op de officiële Final Fantasy website biedt de director en scriptschrijver van de nieuwe game nog even zijn excuses aan voor het lange wachten. Hopelijk is het dat lange wachten ook waard geweest, en hebben de PlayStation 3 en Xbox 360 er binnenkort weer een nieuw pareltje bij.

Dear gamers in Europe,

FINAL FANTASY XIII overseas version is finally completed.

I am sorry for the long wait.

At present, members of the development team in Japan are on a New Year holiday while awaiting an approval for the master disc.

The overseas version was developed simultaneously with the Japanese one as we wanted to ensure that it comes out as soon after the Japanese release date as possible.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?