Ook geen dedicated servers voor Command & Conquer 4

Net als Modern Warfare 2 en StarCraft 2 zal Command & Conquer 4 geen dedicated servers krijgen. Ook de LAN-optie blijft afwezig. Veel pc-bezitters vinden dit jammer.

It all lives on a server so you can't really do dedicated servers with that.

Aldus Sam Bass, Lead Designer van Command & Conquer 4. Het is de bedoeling dat je online progressie opgeslagen zit in een cloud. Dat waar je ook maar inlogt met de game, je altijd je online progressie bij je hebt. Hierdoor zijn dedicated servers niet mogelijk. De LAN schittert van afwezigheid, omdat Electronic Arts bezig is met een nieuw, veel beter systeem in network gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?