Ook in 2010 een Transformersgame

De Transformersgame 'Revenge of the Fallen' is nog niet uit of Activision Blizzard spreekt al van een nieuwe Transformersgame. De CEO van Activision Blizzard, Bobby Kotick, gaf namelijk aan dat hij elk jaar wel een nieuwe game van de Transformers franchise wil zien verschijnen.

Na Revenge of the Fallen, die dit jaar verschijnt, kunnen we in 2010 dus ook weer een nieuwe Transformersgame verwachten. In tegenstelling tot Revenge of the Fallen zal deze game echter niet op een film worden gebaseerd.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?