Opgepimpte Game Boy

We gaan even een stukje terug in de tijd. In plaats van een totaal omgebouwde Xbox 360 of PS3 verscheen er namelijk een opgepimpte Game Boy op het internet.

Naast gamen kun je dus ook je Game Boy gebruiken om eens lekker creatief te zijn en er zijn vast nog wel mensen met de originele Nintendo Game Boy in hun bezit.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?