Oude PSP games via PlayStation Store

Zojuist heeft productmanager bij Sony, John Keller, laten weten in een interview met gamesite Kotaku dat Sony van plan is de distributie van oudere PSP games te verschuiven naar de PlayStation Store. Volgens Keller is het voor winkeliers niet interessant genoeg meer om oudere games in de schappen te hebben liggen. Ook wil Sony op deze manier UMD-films verspreiden, waardoor deze tegen een stuk lagere prijs downloadbaar zijn.

Via de PlayStation Store worden op dit moment enkele PSone games aangeboden voor de PS3. Microsoft werkt op het moment aan hetzelfde om games op deze manier aan te bieden via de Xbox Live Marktplace. Ook Nintendo biedt al enkele oudere games aan via de Virtual Console.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?