Check hier alle The Game Awards 2023 content

OutRun Online Arcade van PSN verwijderd

Vandaag is bekendgemaakt dat OutRun Online Arcade van het PlayStation Network is verwijderd en dus nu Xbox 360 exclusive is geworden.

Due to the expiry of the contract with Ferrari, Outrun Online Arcade will remain offline on PSN but will still be available on XBLA until Dec 2011.

Vanwege het contract wat SEGA heeft gemaakt met Ferrari, is de game helaas van het PlayStation Netwerk gehaald. Voorlopig kunnen de Xbox 360-gebruikers nog wel van de game genieten, maar dat is in december 2011 ook afgelopen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?