Pac-Man Battle Royale komt eraan

Niet lang geleden kwam Namco Bandai met een nieuwe arcade machine met de game Pac-Man Battle Royale. In deze nieuwe platliggende arcade kast kun je met vier man tegelijk Pac-Man spelen maar dan met neon graphics en iets andere gameplay als het origineel.

Aangezien Namco dit jaar de 30ste verjaardag van Pac-Man zal vieren, wordt er verwacht dat deze game ook het licht zal gaan zien op WiiWare, PSN en Xbox Live Arcade. Hieronder een filmpje van hoe het eruit ziet op de nieuwe arcade kasten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?