Painkiller-ontwikkelaar maakt Bulletstorm

People Can Fly is een Poolse ontwikkelaar die bekend is van de Painkiller-franchise. Painkiller doet veel denken aan Serious Sam; veel schieten zonder erg veel erbij na te denken.

Een tijdje terug heeft Epic Games People Can Fly gekocht. Zij hebben de PC-versie van Gears of War gemaakt. Nu begint People Can Fly aan een totaal nieuw project genaamd Bulletstorm. Er is nog niets over bekend, alleen dat de ontwikkelaar de naam een trademark gaf.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?