PC-datum voor Street Fighter IV

Konden Xbox 360 en PlayStation 3 bezitters al lekker een tijdje aan de slag met Street Fighter IV, PC-bezitters hoeven ook niet meer lang te wachten om hun vechtkunsten te gaan vertonen.

Capcom heeft een datum aan de PC-game gekoppeld en naar buiten gebracht dat deze vanaf 3 juli op de markt verkrijgbaar is.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?