Pc-versie Darksiders naar september

Darksiders was een game die begin dit jaar verscheen voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Er staat nog steeds een demo op het internet waarbij je de eerste anderhalf uur kunt spelen met Darksiders.

Een pc-versie werd al snel aangekondigd en zou verschijnen in juni. Dit gaat Darksiders niet redden en daarom heeft THQ bekendgemaakt dat de game 24 september zal verschijnen. Check hieronder de systeemeisen voor je pc om Darksiders te kunnen draaien.

-

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?