Peter Molyneux begint misschien aan een MMO

Geplaatst: 22 juli 2008 12:43
Aangepast: 1 juni 2018 13:51
-

Tsja, dan ben je jaren bezig met het produceren van Fable 2 en als het einde dan in zicht is en de rest van de wereld deze game in oktober kan gaan spelen, dan vraag je je af wat je daarna moet gaan doen.

Althans, we weten niet helemaal precies of Peter Molyneux van Lionhead Studios zichzelf deze vraag stelde, maar een journalist van Eurogamer heeft dit wel geprobeerd tijdens de E3.

In eerdere interviews heeft Molyneux vaak gezegd het Fable concept te willen uitbouwen of een MMO (Massive Multiplayer Online)-game ook als optie te zien. Toen hier weer speciaal naar werd gevraagd en hoe deze MMO-game er dan uit zou zien zei Molyneux slechts: Yes.

Niet echt een bevredigend antwoord, maar wel misschien genoeg om te veronderstellen dat Lionhead al begonnen is.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer