PilotWings en Donkey Kong op komst voor Wii en DSi

Het is een goede week voor aanhangers van downloadbare games voor de Nintendo Wii en DSi. Vanaf vrijdag zullen namelijk zowel Mario vs. Donkey Kong: Minis March Again! (DSiWare) en PilotWings (WiiWare) in Europa beschikbaar zijn.

De Donkey Kong-game laat je toe om je eigen puzzellevels te creëren en te delen via het internet. PilotWings beschikt dan weer niet over zulke moderne mogelijkheden, want het gaat om de SNES-game die nu beschikbaar is gemaakt voor de Wii.

Beide games kosten 800 punten per spel. Wie te gierig is om de spellen zelf te kopen, kan ook een dure reis regelen naar Keulen, want beide games zullen gratis speelbaar zijn op de gamescom beurs.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?