Pilotwings komt naar Nintendo Wii'

Nintendo heeft nog niks bevestigt, maar er doen nog steeds geruchten de ronde dat de game Pilotwings uit zal gaan komen op de Nintendo Wii. Ondanks dat er nog niks is bevestigd, beweert de Franse website Live Wii dat de game wordt ondersteund door het balance board en Mii's en zal verschijnen in de eerste helft van 2009.

De game Pilotwings is al weer aardig oud. De eerste game verscheen namelijk in 1990 voor de SuperNintendo, en een vervolg verscheen op de Nintendo 64. De uiteindelijke bedoeling van de game is om je personage met behulp van bijvoorbeeld een zweefvliegtuig, vlieger of parachute door verschillende missies te loodsen. We kunnen vooralsnog alleen hopen dat het niet bij een gerucht blijft, maar dat de game daadwerkelijk zal gaan verschijnen dit jaar.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?