Piraten versie Sims 3 al 180.000 keer gedownload

Geplaatst: 29 mei 2009 16:15
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Het duurt nog tot begin volgende maand, alvorens we aan de slag kunnen met een gloednieuw deel van de populaire Sims franchise, maar de piraten versie van De Sims 3 is nu al meer dan 180.000 keer gedownload. BigChampagne, een bedrijf dat het uitwisselen van bestanden over het internet in de gaten houdt, heeft dit bevestigd.

Volgens Holly Rockwood van uitgever Electronic Arts is de versie die op dit moment in omloop is eigenlijk maar de helft van de echte game. Er mist namelijk een hele stad in de piraten versie:

The pirated version is a buggy, pre-final build of the game. It's not the full game. Half the world -- an entire city -- is missing from the pirated copy.

Uiteraard is het spijtig dat de game ver voor de officiële release datum al zovaak is gedownload, om nog maar te zwijgen over het aantal keren dat het spel gedownload zal worden als de uiteindelijke versie overal te koop is. Volgens analist Evan Wilson is dit tegenwoordig gewoon de gang van zaken, hoe jammer dat ook is:

That's the nature of the business these days. PC games are available before they are released. That's an issue they have been dealing with for some time.
Lees meer