Check hier alle The Game Awards 2023 content

Piraten versie Sims 3 al 180.000 keer gedownload

Het duurt nog tot begin volgende maand, alvorens we aan de slag kunnen met een gloednieuw deel van de populaire Sims franchise, maar de piraten versie van De Sims 3 is nu al meer dan 180.000 keer gedownload. BigChampagne, een bedrijf dat het uitwisselen van bestanden over het internet in de gaten houdt, heeft dit bevestigd.

Volgens Holly Rockwood van uitgever Electronic Arts is de versie die op dit moment in omloop is eigenlijk maar de helft van de echte game. Er mist namelijk een hele stad in de piraten versie:

The pirated version is a buggy, pre-final build of the game. It's not the full game. Half the world -- an entire city -- is missing from the pirated copy.

Uiteraard is het spijtig dat de game ver voor de officiële release datum al zovaak is gedownload, om nog maar te zwijgen over het aantal keren dat het spel gedownload zal worden als de uiteindelijke versie overal te koop is. Volgens analist Evan Wilson is dit tegenwoordig gewoon de gang van zaken, hoe jammer dat ook is:

That's the nature of the business these days. PC games are available before they are released. That's an issue they have been dealing with for some time.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?