Pirates of the Caribbean keert terug

Pirates of the Caribbean keert terug met een nieuwe game. Vandaag kondigde Disney Interactive Studios de game Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned aan. De game zal voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360 worden uitgebracht.

Deze Action RPG zal zich nog voor de films afspelen. Je zult vrij rond kunnen lopen en de beslissingen die je neemt beïnvloeden het verhaal van de game. Zo kun je zelf de keus maken om geliefd of berucht te worden.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?