PlayStation 3 Motion controller in de lente van 2010

Op de E3 liet Sony hun nieuwe speeltje zien, de PlayStation 3 Motion controller. Het zag er zeer indrukwekkend uit en hiermee kan nog heel wat leuks gedaan worden in de toekomst. Aan het einde van de E3 werd er nog even onthuld, dat dit nieuwe apparaatje in de lente van 2010 zal verschijnen. Shuhei Yoshida van Sony wist het volgende te melden :

I saw the Natal demonstration and it's a very sweet video; it's more futuristic and I felt like I was watching some Consumer Electronics Show event.
However, we know from working with camera technology for a long time that just using the camera without precisely detecting what the consumer wants to do, with buttons and triggers, is quite difficult, especially when bringing it into the game context. So while it's very interesting, what we're providing with our technology is very different.
We're looking to launch this technology in spring next year.

Het is dus nog zeker een jaar wachten, voordat we met dit nieuw stukje technologie aan de slag kunnen. Hopelijk trekt de Motion controller ook meer casual gamers naar de PlayStation 3, zodat de console zijn doelgroep nog meer kan verbreden. En dat kan alleen maar resulteren in een groei van de verkoopcijfers.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?