PlayStation 3 te duur voor gameontwikkelaars

Steeds meer ontwikkelaars vinden dat de PlayStation 3 te duur is vergeleken met de concurrenten. Door dit openbaar te maken hopen de ontwikkelaars Sony ervan te overtuigen om daadwerkelijk omlaag te gaan met de prijs.

Een te hoge prijs zorgt namelijk voor lagere verkopen, waardoor er minder games worden verkocht. Veel ontwikkelaars willen dan ook overstappen naar Xbox 360 en Nintendo Wii als Sony de prijs niet omlaag gooit. Electronic Arts heeft zelfs al aangegeven zich nu meer te gaan richten op de Nintendo Wii.

Volgens analisten verlaagt Sony nog binnen zes weken de prijs van de PlayStation 3 met 50 tot 100 dollar, maar Sony heeft zelf nog niks bekendgemaakt over een eventuele prijsverlaging.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?