PlayStation Eye support voor Echochrome

Sony Japan, heeft bekendgemaakt, dat de zwart witte puzzelgame Echochrome, PlayStation Eye support krijgt. Hiermee krijg je de mogelijkheid om je gezicht op te nemen en te uploaden naar Youtube. Zo kan iedereen zien hoe hard je je hersens kraakt, op weg naar een oplossing.

Ook krijgt Echochrome een quiz mode, waarin je moet raden welk level je speelt; de levels zijn dan onzichtbaar. Het is dan een zaak zo goed mogelijk het patroon te ontdekken.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?