PlayStation Move Ad, beter dan de Wii en Natal

De titel doet je misschien vermoeden dat de PlayStation Move inderdaad beter is dan de Wii en Natal voor de Xbox 360, maar het gaat hier om een nieuwe tv-spot van de PlayStation Move. In de nieuwe PlayStation Move Ad zien we Kevin Butler, VP of Realistic Movements bij Sony. Hij probeert hier de spot de drijven met de Nintendo Wii en Natal. Hoe hij dit precies doet, kijk maar naar onderstaand filmpje.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?