Check hier alle The Game Awards 2023 content

PlayStation Move komt op 15 september

Het was nog even wachten op het prijskaartje van de PlayStation Move, maar zojuist heeft Sony bekendgemaakt dat de PlayStation Move 49.99 dollar zal gaan kosten.

Heb jij nog geen PlayStation 3 dan krijg je ook de kans om de console met PlayStation Move en PlayStation Eye in één bundel te kopen voor 399.99 dollar.

De PlayStation Move zal op 15 september verschijnen in Europa.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?